Enjoy our specialties at home!
SOUP'S DINER
AGNÈS MOREL (1L) (SOLD OUT!)
Franse klassieke kippenvelouté van Parijse champignons, sherry en peterselie.
€ 10
LOBSTER (1L)
Kreeftenbisque met cognac.
€ 18
TOMATO-BASIL (1L)
Classic tomatenroomsoep met verse gehaktballetjes.
€ 9
VICHYSSOISE WITH LOVE (1L) (SOLD OUT!)
Belgische klassieke velouté van gekaramelliseerd witloof, aardappel en Comté kaas.
€ 14
SWEET SINNER
AMERICAN APPLE CRUMBLE PIE (SOLD OUT!)
De perfecte mix van twee klassieke nagerechten: appeltaart en appelkruimeltaart! Een boterachtige, schilferige taartbodem vormt de basis voor gekruide appels met kaneel, banketbakkersroom, slagroom en een crumble-topping.
€ 9
BROWNIE TIRAMISU
Chewy brownie van gezouten karamel, witte chocolade en geroosterde macadamianoten met een luchtige Amaretto koffiecrème.
€ 9
CLASSIC CHOCOLATE MOUSSE
Chocolademousse met opgeklopte slagroom en gepofte rijstkorrels.
€ 12
PANNA COTTA (SOLD OUT!)
Panna cotta van granaatappel, vanille en een chutney van rood fruit met munt.
€ 10
COCKTAIL
LA PIRAÑJA
Cocktail op basis van ananas, Don Papa Rum, muntsiroop, appelsien, mango en Malibu.
€ 10
MOCKTAIL
THE BLUE(BERRY)BEAST
BLUE BERRIES, TYHME SYRUP, RASPBERRY, LEMON, RHUBARB
€ 8.50
Boxes
BREAD
Een box voor twee personen met huisgemaakt meergranenbrood en zijn garnituren.
MULTIGRAIN BREAD
CABERNET-SAUVIGNON BUTTER
Opgeklopte boter van Cabernet-Sauvignon azijn en sjalotten.
ORIENTAL TIMUT PEPPER
Mix van verschillende soorten pepers uit Nepal.
SMOKED ROSEMARY-LEMON SALT
Gerookt grof zout van rozemarijn en limoen.
VITELLO TONATO DIP
Dip van tonijn en ansjovis.
JAMÓN IBERICO CHARCUTERIE
36 maanden gerijpt.
CHEESE
Een box met 5 verschillende soorten kaas en zijn garnituren.
CHANTERAINE (FRA)
Triple crème kaas van rauwe koemelk uit Ile-de-France. De pate is zacht-zoet en aangenaam van smaak. Aan de melk wordt room toegevoegd om hem extra vol te maken.
ZUCCANERA (IT)
Zuccanera is een geitenkaaskorst uit het Italiaanse Lombardije die volgens een speciaal procedé wordt vervaardigd: twee kaassoorten van geitenmelk worden gecombineerd namelijk een natuurlijke witte en een gele met saffraan om vervolgens de vorm te bedekken met plantaardige houtskool.
HAFOD (WLS)
Hafod kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk van het zeldzame Ayrshire-ras, dat bekend staat om zijn romige en smaakvolle melk.
MAROILLES DE BAHARDES (FRA)
De maroilles is een Franse kaas van het type gewassenkorstkaas, hij komt uit het noorden van het land: uit de regio Hauts-de-France.
GREVENBROECKER (BE)
Unieke blauwschimmelkaas van koemelk. Bij doorsnede is het net marmer. De kaas heeft voor een blauwschimmelkaas een zeer laag zoutgehalte. Milde smaak. Winnaar van verschillende prijzen.
GARNITUREN
Chutney van appel en vanille. Chutney van mango, ananas en don papa rum. Briochebrood.
COFFEE SNACKS
BOKKENPOOTJES
Artisanale bokkenpootjes van pure chocolade gevuld met Lotus Biscoff speculoospasta.
BOULES DE BERLINS
Berlijnse bollen gevuld met banketbakkersroom afgewerkt met een laag suikerglazuur.
CHOCOLATE CHIP COOKIES
Classic chip cookies van havermout en Nutella-chocolade.
AMANDEL AMARENA FRANGIPANE
Frangipane op basis van geroosterde amandelen en amarena-kersen.
RASPBERRY PRALINE
Roze chocolade praline van framboos en bergamot.
HALF-BAKED SALTY CARAMEL BROWNIE
Chewy brownie van gezouten karamel en witte chocolade.
SNACKS NOT TO FRY
MOZARELLA MEATBALLS
Artisanale gehaktballen gevuld met mozzarella in een basilicum-tomatensaus.
SHRIMP SRIRACHA
Scampi's in een pittige tuinkruidensaus.
BUFFALO CHICKEN DRUMSTICKS
Traaggegaarde kippenbouten in een pikante buffalo-hot-sauce-marinade.
CHEESY CROQUE MONSIEUR
Brioche croque monsieurs belegd met Parmezaanse kaas, abdijkaas en jamón iberico.
BBQ PIZZA ROLLS
Bladerdeeg gevuld met verse romige Kastart-bolognaise saus, Gruyère-kaas en gebarbecuede piquillo-pepers.
BUTTER CHICKEN
Boterzachte kip in een Indische garam-masala currysaus met fetakaas, geroosterde amandelen.
SNACKS TO FRY
ARANCINI
Risottokroketjes met venkelworst, gerookt paprikapoeder, Parmezaanse kaas en gekonfijte knoflook.
KABELJAUW
Gepekelde en gepaneerde kabeljauw met verse tartaarsaus.
SLOW-COOKED PORKBELLY
Slow-cooked porkbelly met de befaamde Giant burger saus.
GAMBA KATAIFI
Gamba's gerold in Grieks filodeeg met een kruidige mango dip.
MUSHROOM CROQUETTE
Kroketje van boschampignons, witte truffel en Oud Brugge kaas.
BITTERBAL PULLED PORK
Artisanale bitterballen van traaggegaard varkensvlees met pittige sriracha-mayonaise.
THE KID’S MENU
Een box gevuld met allemaal lekkernijen voor de kids!
CHEESY CROQUE BRIOCHE
Brioche croque monsieurs belegd met Parmezaanse kaas, abdijkaas en jamón iberico.
PIZZA ROLLS
Bladerdeeg gevuld met verse romige Kastart-bolognaise saus en Gruyère-kaas.
CHICKEN DRUMSTICKS
Traaggegaarde kippenbouten.
TOMATO-BASIL SOUP
Romige tomatensoep met basilicum (1/2 liter).
CLASSIC CHOCOLATE MOUSSE
Chocolademousse met opgeklopte slagroom en gekaramelliseerde rijstkorrels.
BOKKENPOOTJES
Artisanale bokkenpootjes van pure chocolade gevuld met Lotus Biscoff speculoospasta.