Enjoy our specialties at home!

SOUP'S DINER

AGNÈS MOREL (1L) (SOLD OUT!)

Franse klassieke kippenvelouté van Parijse champignons, sherry en peterselie.

€ 10

LOBSTER (1L)

Kreeftenbisque met cognac.

€ 18

TOMATO-BASIL (1L)

Classic tomatenroomsoep met verse gehaktballetjes.

€ 9

VICHYSSOISE WITH LOVE (1L) (SOLD OUT!)

Belgische klassieke velouté van gekaramelliseerd witloof, aardappel en Comté kaas.

€ 14

SWEET SINNER

AMERICAN APPLE CRUMBLE PIE (SOLD OUT!)

De perfecte mix van twee klassieke nagerechten: appeltaart en appelkruimeltaart! Een boterachtige, schilferige taartbodem vormt de basis voor gekruide appels met kaneel, banketbakkersroom, slagroom en een crumble-topping.

€ 9

BROWNIE TIRAMISU

Chewy brownie van gezouten karamel, witte chocolade en geroosterde macadamianoten met een luchtige Amaretto koffiecrème.

€ 9

CLASSIC CHOCOLATE MOUSSE

Chocolademousse met opgeklopte slagroom en gepofte rijstkorrels.

€ 12

PANNA COTTA (SOLD OUT!)

Panna cotta van granaatappel, vanille en een chutney van rood fruit met munt.

€ 10

COCKTAIL

LA PIRAÑJA

Cocktail op basis van ananas, Don Papa Rum, muntsiroop, appelsien, mango en Malibu.

€ 10

MOCKTAIL

THE BLUE(BERRY)BEAST

BLUE BERRIES, TYHME SYRUP, RASPBERRY, LEMON, RHUBARB

€ 8.50

Boxes

BREAD
For 2 persons € 25

Een box voor twee personen met huisgemaakt meergranenbrood en zijn garnituren.

MULTIGRAIN BREAD

CABERNET-SAUVIGNON BUTTER

Opgeklopte boter van Cabernet-Sauvignon azijn en sjalotten.

ORIENTAL TIMUT PEPPER

Mix van verschillende soorten pepers uit Nepal.

SMOKED ROSEMARY-LEMON SALT

Gerookt grof zout van rozemarijn en limoen.

VITELLO TONATO DIP

Dip van tonijn en ansjovis.

JAMÓN IBERICO CHARCUTERIE

36 maanden gerijpt.

CHEESE
For 1 persons € 20

Een box met 5 verschillende soorten kaas en zijn garnituren.

CHANTERAINE (FRA)

Triple crème kaas van rauwe koemelk uit Ile-de-France. De pate is zacht-zoet en aangenaam van smaak. Aan de melk wordt room toegevoegd om hem extra vol te maken.

ZUCCANERA (IT)

Zuccanera is een geitenkaaskorst uit het Italiaanse Lombardije die volgens een speciaal procedé wordt vervaardigd: twee kaassoorten van geitenmelk worden gecombineerd namelijk een natuurlijke witte en een gele met saffraan om vervolgens de vorm te bedekken met plantaardige houtskool.

HAFOD (WLS)

Hafod kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk van het zeldzame Ayrshire-ras, dat bekend staat om zijn romige en smaakvolle melk.

MAROILLES DE BAHARDES (FRA)

De maroilles is een Franse kaas van het type gewassenkorstkaas, hij komt uit het noorden van het land: uit de regio Hauts-de-France.

GREVENBROECKER (BE)

Unieke blauwschimmelkaas van koemelk. Bij doorsnede is het net marmer. De kaas heeft voor een blauwschimmelkaas een zeer laag zoutgehalte. Milde smaak. Winnaar van verschillende prijzen.

GARNITUREN

Chutney van appel en vanille. Chutney van mango, ananas en don papa rum. Briochebrood.

COFFEE SNACKS
For 2 persons € 32

BOKKENPOOTJES

Artisanale bokkenpootjes van pure chocolade gevuld met Lotus Biscoff speculoospasta.

BOULES DE BERLINS

Berlijnse bollen gevuld met banketbakkersroom afgewerkt met een laag suikerglazuur.

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Classic chip cookies van havermout en Nutella-chocolade.

AMANDEL AMARENA FRANGIPANE

Frangipane op basis van geroosterde amandelen en amarena-kersen.

RASPBERRY PRALINE

Roze chocolade praline van framboos en bergamot.

HALF-BAKED SALTY CARAMEL BROWNIE

Chewy brownie van gezouten karamel en witte chocolade.

SNACKS NOT TO FRY
For 2 persons € 38

MOZARELLA MEATBALLS

Artisanale gehaktballen gevuld met mozzarella in een basilicum-tomatensaus.

SHRIMP SRIRACHA

Scampi's in een pittige tuinkruidensaus.

BUFFALO CHICKEN DRUMSTICKS

Traaggegaarde kippenbouten in een pikante buffalo-hot-sauce-marinade.

CHEESY CROQUE MONSIEUR

Brioche croque monsieurs belegd met Parmezaanse kaas, abdijkaas en jamón iberico.

BBQ PIZZA ROLLS

Bladerdeeg gevuld met verse romige Kastart-bolognaise saus, Gruyère-kaas en gebarbecuede piquillo-pepers.

BUTTER CHICKEN

Boterzachte kip in een Indische garam-masala currysaus met fetakaas, geroosterde amandelen.

SNACKS TO FRY
For 2 persons € 38

ARANCINI

Risottokroketjes met venkelworst, gerookt paprikapoeder, Parmezaanse kaas en gekonfijte knoflook.

KABELJAUW

Gepekelde en gepaneerde kabeljauw met verse tartaarsaus.

SLOW-COOKED PORKBELLY

Slow-cooked porkbelly met de befaamde Giant burger saus.

GAMBA KATAIFI

Gamba's gerold in Grieks filodeeg met een kruidige mango dip.

MUSHROOM CROQUETTE

Kroketje van boschampignons, witte truffel en Oud Brugge kaas.

BITTERBAL PULLED PORK

Artisanale bitterballen van traaggegaard varkensvlees met pittige sriracha-mayonaise.

THE KID’S MENU
For 1 persons € 34

Een box gevuld met allemaal lekkernijen voor de kids!

CHEESY CROQUE BRIOCHE

Brioche croque monsieurs belegd met Parmezaanse kaas, abdijkaas en jamón iberico.

PIZZA ROLLS

Bladerdeeg gevuld met verse romige Kastart-bolognaise saus en Gruyère-kaas.

CHICKEN DRUMSTICKS

Traaggegaarde kippenbouten.

TOMATO-BASIL SOUP

Romige tomatensoep met basilicum (1/2 liter).

CLASSIC CHOCOLATE MOUSSE

Chocolademousse met opgeklopte slagroom en gekaramelliseerde rijstkorrels.

BOKKENPOOTJES

Artisanale bokkenpootjes van pure chocolade gevuld met Lotus Biscoff speculoospasta.