A LA CARTE

01/11/2024 – 22/12/2024

CHEESE CROQUETTE
HAFOD CHEESE

WILD MUSHROOM CROQUETTE
WILD GARLIC

CATCH OF THE DAY KIBBELING
TARTARE SAUCE

BALSAMICO VINEGAR BUTTER
HOMEMADE NAAN BREAD

PAN CON TOMATE
PICO DE GALLO

YELLOWFIN TUNA
SATSUMA MANDARIN, SESAME-ORANGE CRISP

ITALIAN CEPES RISOTTO
JAMÓN IBÉRICO

BITTERBALLEN
PULLED PORC, SRIRACHA

SALCHICHÓN IBÉRICO DE BELLOTA
TIERENTEYN-MUSTARD

CRISPY HONEY KATAIFI SHRIMP
FERMENTED APRICOT, SUSHI-MAYONAISE

BURRATA
PISTACHE, PUMPKIN

VIETNAMESE LOEMPIA
SHRIMP, SWEET CHILI

PASTA POMODORO
RIGATONE, BASIL

GOCHUJANG MEATBALLS
BARBECUE SAUCE, SPRING ONION

BEEF TARTARE
TOMASU SOJA

BUTTER CHICKEN MAKHANI
GREEN CURRY

CROQUE MADAME
BECHAMEL, ABBEY CHEESE

BBQ CHARCUTERIE MAISON
VITELLO TONATO, ROSEMARY

Divider Image

SEMIFREDDO
PINEAPPLE, MANGO, DON PAPA RUM

CLASSIC CHOCOLATE MOUSSE
WHIPPED CREAM, CARAMEL RICE CRISPIES

STEPHANIE’S BOKKENPOOTJES
LOTUS SPECULOOS

PANNA COTTA
GRANAATAPPEL, MINT, RED FRUIT

CAFÉ GLACÉ
BERGAMOT, DULCE DI LECHE

HALF-BAKED BLONDE BROWNIE
SALTY CARAMEL



Chef Sam Verstuyf bepaalt elke dag een selectie uit bovestaande one-bites voor bij de aperitief. Deze one-bites zijn inclusief de LUNCH/DINER.